Ansiktet

Vill du se bra ut är ansiktet viktigast. Ansiktet är den delen av kroppen som får mest uppmärksamhet. Om vi är missnöjda med vårt utseende så påverkar det humöret och självförtroendet också. Att titta sig i spegeln och se ett trött ansikte gör ingen människa glad. Det är okej att bry sig om utseendet även för killar.

Börja träna ansiktet idag med JAWPEER.

Käken är viktig för utseendet

En markerad käklinje är vacker på killar, men hur är det för tjejer? Faktum är att killar också tänder på snygga käkar. Vetenskap visar att både män och kvinnor föredrar skarpa, tydliga käklinjer framför runda och diffusa. Titta på fotomodeller och andra kvinnor som betraktas som snygga. De har ofta markerade käkben.

Träna ansiktet är trendigt

Att träna käklinjen har blivit en trend, framförallt bland killar. Men även tjejer med power vill ha markerade käklinjer. Män som dras till tjejer med små insjunkna hakor kanske känner sig hotade av kraftfulla kvinnor. JAWPEER vill att både kvinnor och män ska vara belåtna med ansiktet. Det ger ett självförtroende som gör att man vågar le och se människor i ögonen. Därmed kan andra upptäcka din skönhet.

Skaffa JAWPEER