Publicerad den Lämna en kommentar

Hälsosamma vanor ger lycka

Hälsosamma vanor kan ge oss bättre balans i livet. Att använda CHEW PEER är ett enkelt sätt att skapa bättre balans.

Hälsosamma vanor ger lycka. Att må bra är kanske det viktigaste av allt. Vägen till lycka och inre harmoni är att skaffa sig goda vanor. Det finns många metoder som går ut på att öka välmåendet genom att skapa dagliga rutiner som tillgodoser våra olika behov. Vetenskapen berättar att om vi vill må bra så ska vi ta för vana att äta nyttig mat, motionera och träna både kroppen och hjärnan.

En viktig del av träningen är att träna ansiktet. Vi tränar det naturligt varje gång vi äter och tuggar, men många använder inte munnen tillräckligt mycket. Det har blivit vanligt bland unga människor att hoppa över måltider och bara dricka näringsdryck istället. Dietisten Emma Lindblom vill inte rekommendera enbart flytande föda:

– Jag tycker ju att det är att föredra att äta mat, speciellt när man fortfarande växer också. Att äta vanlig mat, tugga och fylla upp magsäcken har ju sina funktioner också, säger hon.

Tuggning ger lycka åt människor

Genom att tugga motionerar vi ansiktsmusklerna och aktiverar viktiga nerver som stimulerar hjärnan. Tuggträning kan därför vara ett enkelt sätt att öka välmåendet. JAW PEER har utvecklats för att vi ska kunna träna ansiktet utan att lägga ner en massa tid. Vi kan träna ansiktet genom att tugga och göra annat samtidigt. Flera undersökningar jämför människor som tuggar tuggummi med människor som inte tuggar. Statistiskt sett är de som tuggar mindre deprimerade, dricker mindre alkohol och röker mindre än icke-tuggare. (från <https://onlinelibrary-wiley-com/doi/abs/10.1002/smi.1272> )

JAWPEER kan ge hälsosamma vanor

Förutom att stimulera hjärnan och musklerna gör tuggandet munnen upptagen. Därför är det svårt att röka, dricka eller snusa samtidigt. Eftersom det är hälsosammare att använda munnen till att tugga med än att ta droger så är JAWPEER en sorts hälsoprodukt. Det innebär att JAWPEER kan hjälpa dig att skapa hälsosammare vanor.

skaffa JAWPEER

Välkommen att skriva en kommentar!