Om JAWPEER

animated logotype

JAWPEER AB har som mål att göra mänskligheten klokare genom att utnyttja en 500 miljoner år gammal biologisk effekt. Vi använder kroppens egna system för att förbättra hjärnans kognitiva funktioner. Samtidigt vill vi hjälpa kunderna att må bra genom att hitta goda vanor och bli nöjda med sin kropp och sitt utseende.

JAWPEER AB är det första i en serie företag i TELLUS ANGELS nätverk. Tellus Angels är skyddsänglar för den omniorganism som består av alla organismer på planeten Tellus. Låter som en stor uppgift, och det är inte lätt att hålla koll: Den uppskattade massan av alla levande organismer är 1 850 miljarder ton. Meningen är att företagen i nätverket ska vara ledande inom sin bransch när det gäller miljö och ekologisk hållbarhet. Tellus Angels vill verka för en bättre kommunikation mellan omniorganismens olika delar, inte minst mänskligheten.

För att förbättra kommunikationen behöver bland annat de politiska systemen förändras. Tellus Angels förespråkar PEER DEMOCRACY, en ny form av digital direktdemokrati som löser problemen med orättvis maktfördelning, information overload, okunniga beslutsfattare och bristande engagemang. Grundare och VD i JAWPEER AB är Peer Norbäck. Peer beskriver sig som ”kreativ och nyfiken. Som barn var jag lillgammal, nu är jag urgammal.”