Publicerad den Lämna en kommentar

Dag Tolstoy, en vanlig dag

Dag Tolstoy sitter hemma och deppar med ångest. Men plötsligt hörs en röst från ovan. Tittar ut genom fönstret och vad får han se? Så börjar storyn i denna 60 sekunders video. Dag Tolstoy är yogaläraren och musikern som tog ett nytt komiskt grepp och blev stjärna i sociala medier. Dag gör kärleksfulla och lätt ironiska videos. Hans alter ego är världsförbättraren vars självförtroende inte speglar kompetensen. Dag driver ofta med personer som har ”litet för starkt engagemang” för någon sak. Denna tidiga video är dock litet annorlunda. Här är det ’saken’ som är litet för bra för att vara sann. Eller inte? Skaffa CHEW PEER och bedöm själv.

Träffades på improvisationsteater

Dag var ledare för en improvisationsteatergrupp. Det var innan han slog igenom i sociala medier. Peer var med i gruppen och vi fick bra kontakt. Ett gemensamt intresse för yoga, andlig visdom och humor förenade dem. Peer sysslade själv mycket med improvisationsteater när han var i samma ålder. Peer insåg att Dag hade samma glöd som han själv och en massa begåvning. Dessutom var han släkt i rakt nedstigande led till författaren Leo Tolstoy som är en av Peers litterära husgudar.

Dag Tolstoy slog igenom efter denna video

När Peer skulle lansera sin nya produkt JAWPEER så vände han sig till vännen Dag Tolstoy, som bara hade några tusen följare på den tiden. Det visade sig vara ett lyckokast. Nu är det närmare tvåhundratusen som följer Dag som influencer. Många av dem är själva komiker eller influencers. Det är välförtjänt och inte så konstigt, med tanke på Dags unika stil. Han går inte i någon annans fotspår. Dag är multibegåvad och intellektuell. Peer tror att han behåller sin integritet i den tuffa offentligheten. Då går han hur långt som helst. För han har ju någonting gudomligt att tugga på!

Välkommen att skriva en kommentar!