Publicerad den Lämna en kommentar

Träna ansiktet genom att tugga

Träna ansiktet genom att tugga. Ansiktsmusklerna bestämmer vårt utseende. De behöver röra sig för att hålla sig i form. Huden sitter fästad i dessa muskler och om de blir hängiga så får vi rynkor.

Visste du att du kan träna ansiktet genom att tugga? Vi går på gym och tränar nästan alla kroppens muskler för att bli vackra och må bra, men de muskler som betyder mest för skönheten tränar vi inte. De flesta männskor bryr sig mycket om sitt utseende så visst är det litet konstigt att vi inte tuggtränar? När vi tuggar tränar vi flera stora muskler i ansiktet, däribland masseter som är den starkaste muskeln i kroppen.

Huden i ansiktet är fästad i muskler

Huden i ansiktet är till stor del är upphängd i muskler. Det betyder att musklerna i ansiktet spelar stor roll för hur du ser ut. När vi blir äldre tar gravitationen ut sin verkan och huden börjar hänga i mungipor, dubbelhakor och kindpåsar om du inte gör något åt saken. Den bästa gymnastiken för ansiktet är att tugga, då får musklerna arbeta naturligt. Vanligt tuggummi är inte lämpligt för det ger så lite tuggmotstånd. En morot ger bättre tuggmotstånd och den är också nyttig att äta, men du kan inte äta hur mycket morötter som helst. Problemet är alltså att huden sitter fast i förslappade ansiktsmuskler. En lösning kan vara att träna ansiktet med JAWPEER, ett redskap för tuggträning.

Träna ansiktet genom att tugga JAWPEER

Tuggträning och ansiktsyoga angriper orsaken till skillnad från smink, Botox och ansiktslyftning som bara angriper problemen. Ansiktsyoga — eller “facial toning” — innebär att man gör dagliga övningar för att stärka ansiktsmusklerna. Man använder händerna för att träna upp känseln och stretchar ansiktet på ett sätt som kan påminna om grimascher. Eftersom elastiska tuggummi ökar blodet i ansiktets vävnader är det ett utmärkt i samband med ansiktsyoga. Musklerna fyller ut huden och håller den på plats. Förändringen går så snabbt att den är synlig direkt efter ett träningspass. Då är masseter fylld med blod vilket ger käken en mer markant form på kort sikt. På lång sikt minskar rynkorna i nedre halvan av ansiktet.

skaffa JAWPEER

Välkommen att skriva en kommentar!