Publicerad den Lämna en kommentar

Att plugga och tugga

my teeth and JAWPEER
Take care of the whole mouth, not only the teeth.

Att plugga och tugga fungerar bra tillsammans. Det räcker inte med att bara studera hårt, man måste också kunna fokusera sig på examensuppgiften. Det verkar vara lättare att fokusera om man tuggar samtidigt. En vetenskaplig undersökning visade att man ökar blodet i delar av pannloben när man tuggar. Därför kan de som tuggar ha lättare att fokusera sig. Hjärnan kan lättare avskärma saker som stör när man är koncentrerad. Därför kan det vara smart för studenter att tugga CHEW PEER inför ett viktigt prov. Ett område som aktiveras när man tuggar kallas prefrontala cortex. Området tillhör de senast utvecklade delarna av hjärnan. Det styr bland annat arbetsminne och rumsligt tänkande. Tuggandet kan alltså förbättra arbetsminnet och samtidigt öka koncentrationen. Därför har de som studerar mycket att vinna på att tugga.
Från DOI: 10.1016/j.neulet.2008.03.033

Bättre studieresultat om man tuggar

Studenter som tuggar i samband med prov klarar sig bättre enligt en studie. Därför är det bra att ha något att tugga på när man studerar. Studien undersökte även om studenterna hade ångest eller upplevde stress i samband med examen. Resultatet visade att de studenter som tuggade mådde betydligt bättre än de andra. Dessutom presterade bättre resultat i jämförelse. Det betyder att tuggande dessutom verkar påverkar hur vi mår. Därför rekommenderas studenter att plugga och tugga samtidigt.
Från DOI: 10.1002/smi.2872

JAW PEER innehåller CHEW PEER

JAW PEER är en ask med CHEW PEER och andra tillbehör. CHEW PEER är produkter som är gjorda för att tugga på. Det finns olika typer av CHEW PEER; soft medium och hard. Snart finns de även i olika storlekar. Tillbehören är bland annat en säkerhetslina och ett instruktionsblad. Men snart kommer det också oljor för att minska tuggljudet. De har smak och andra tillsatser som kan förstärka önskvärda effekter av tuggandet. CHEW PEER kas tuggas med båda tuggytorna samtidigt för maximal effekt.

De mjukare och mindre varianterna är lämpligare för relax och anti-stress. Större och hårdare CHEW PEER är bättre för käkträning och idrott. Produkterna är elastiska och behåller sin form och spänst efter att man har tuggat. Därför är de inga engångsprodukter utan kan återanvändas. Alla varianter ger större tuggmotstånd mätt med Durometer än vanligt tuggummi. Vilken variant man väljer är en smaksak. Ett tips är att starta med en JAWPEER collection med flera olika varianter för att prova på. Sen kan man prenumerera på den man gillar bäst. Samtliga varianter gör det enkelt att plugga och tugga.

skaffa JAWPEER

Välkommen att skriva en kommentar!