Publicerad den Lämna en kommentar

Hemligheten med ansiktsyoga

Hemligheten med ansiktsyoga är att träna ansiktets muskler. Effektiv facial toning bör kombineras med JAWPEER. Tuggträning samt några väl valda övningar kan snabbt ge goda effekter om du börjar få rynkor. Bilden visar de områden där rynkor ofta uppstår. Huden i dessa områden är fästad i muskler och rynkorna uppstår när musklerna tappar sin flexibilitet.

För att förändra ansiktet bör du koncentrera dig på att bygga upp nervkopplingar och muskelstyrka. Glöm alla face yoga-övningar som bara slätar ut rynkorna. Det kanske ser bättre ut för stunden, men de gör ingen skillnad på lång sikt. Glöm också alla mirakelmedel som lovar glow och minskade rynkor. De fungerar inte bättre än vanlig Nivea.

Hemligheten med ansiktsyoga är att aktivera nerverna

Gör istället så här en gång om dagen: Tugga JAWPEER i några minuter för att öka blodflödet till ansiktsmusklerna. Tryck sedan med fingrarna för att förstärka dina oönskade rynkor och ansiktsfåror. Försök sedan motarbeta fingrarnas tryck med ansiktets muskler. Försök att släta ut rynkorna med ansiktets muskler. Till en början är det svårt, för nerverna som styr musklernas rörelser har knappt använts. Men JAWPEER ökar ämnesomsättningen i ansiktsvävnaden. Det aktiverar nerverna och gör så att musklerna successivt kan bli starkare.

Hemligheten är att huden i ansiktet är fästad i muskeltrådar. Det gör att vi kan visa känslor med ansiket. Bra ansiktsyoga tränar musklerna och gör dem flexibla. Du har över 40 ansiktsmuskler som till stor del bestämmer ditt utseende. Ansiktsmusklerna påverkas av både arv och miljö och de kan tränas upp. Alla som går på gym vet att muskler svarar bra på träning. Du bör också undvika stark sol, onyttig mat och rökning för att hålla huden elastisk.

JAWPEER ökar ämnesomsättningen i ansiktet

Huden är inte det som gör oss rynkiga. Det är istället muskler i ansiktet som är spända eller slappa och som vi har förlorat kontrollen över. Varför tränar många hela kroppen utom ansiket? Kanske beror det på att det inte har funnits något riktigt bra träningsredskap. Inte förrän nu när elastiska tuggummin har kommit. JAWPEER ökar ämnesomsättningen i ansiktets vävnader. Det gör att du kan återta kontrollen över ansiktets muskler. Men var försiktig i början så att du inte får träningsvärk.

Välkommen att skriva en kommentar!