Publicerad den Lämna en kommentar

Vad är poängen med ansiktsyoga?

Poängen med ansiktsyoga är att träna musklerna så att rynkorna försvinner.

Poängen med ansiktsyoga är att träna ansiktets muskler, inte att massera ansiktet. Effektiv facial toning bör kombineras med ett verktyg som JAWPEER. Tuggträning tillsammans med några väl valda övningar kan snabbt ge goda effekter om du börjar få rynkor. Bilden visar de områden där rynkor ofta uppstår. I de gröna områdena sitter muskler och i de röda bildas det ofta veck. Huden i dessa områden är fästad i muskler och rynkorna uppstår när musklerna tappar sin flexibilitet.

För att förändra ansiktet bör du koncentrera dig på att bygga upp nervkopplingar och muskelstyrka. De fleste face yoga-övningar slätar bara ut rynkorna. Det kanske ser bättre ut i några minuter, men det gör ingen skillnad på lång sikt. Glöm också alla mirakelmedel som lovar glow och minskade rynkor. De fungerar inte bättre än vanlig Nivea. Det är tyvärr sant; vetenskapen visar att det tar tjugo år för kollagenet i en salva att tränga genom huden. Om du äter kollagen så får du en snabbare effekt, men det går ännu snabbare om du äter en massa kolhydrater som fyller ut huden. Problemet är att då blir du fet, även i ansiktet. Men om du inte vill vara fet utan snyggt tonad är det bättre att fylla upp ansiktet med muskler än med fett.

Bra ansiktsyoga aktiverar nerverna

Gör så här en gång om dagen: Tugga CHUMI i några minuter för att öka blodflödet till ansiktsmusklerna. Tryck sedan med fingrarna för att förstärka dina oönskade rynkor och ansiktsfåror (ja, du läste rätt). Försök sedan motarbeta fingrarnas tryck med ansiktets muskler. Du försöker alltså att släta ut rynkorna med ansiktets muskler och nerver. Till en början känns det omöjligt, för nerverna som kan styra musklerna och släta ut rynkorna har nästan aldrig använts. Det är därför du har rynkor. Men poängen med ansiktsyoga är att motverka rynkorna med musklerna. CHUMI ökar ämnesomsättningen i ansiktsvävnaden, vilket aktiverar nerverna och gör så att musklerna successivt blir starkare.

Visste du att huden i ansiktet är fästad i muskeltrådar? Det gör att vi kan visa känslor med ansiket. Bra ansiktsyoga tränar musklerna och gör dem flexibla. Du har omkring 40 ansiktsmuskler som tillsammans bestämmer ditt ansiktes utseende. Musklerna påverkas av både arv och miljö och de kan tränas upp. Alla som går på gym vet att muskler svarar bra på träning. Samma sak gäller ansiktsmuskler. Förutom CHUMI är det viktigt att undvika stark sol, onyttig mat och rökning för att hålla huden elastisk.

CHUMI tränar ansiktet vackert

Vi pratar om ”rynkig hud”, men det är inte huden utan muskler i ansiktet som skapar rynkor. Muskler som är spända eller slappa och som vi har förlorat kontrollen över. Varför tränar många hela kroppen utom ansiket? Kanske beror det på att det inte har funnits något riktigt bra träningsredskap. Inte förrän nu när elastiska tuggummin har kommit. JAWPEERs alla tuggummin ökar ämnesomsättningen i ansiktets muskler. Det gör att du kan återta kontrollen över ditt utseende. Ta det bara lugnt i början så att du inte får träningsvärk.

Välkommen att skriva en kommentar!