Publicerad den Lämna en kommentar

Hur får man bort svamp i munnen?

Svamp i munnen – Oral kandios eller torsk, är ett vanligt problem. Både spädbarn och äldre kan drabbas av svampen Candida på tungan och slemhinnorna. När det leder till infektion så blir det extra besvärligt. Grundproblemet är ofta att man är torr i munnen. Muntorrhet kan bero på vätskebrist, nedsatt immunförsvar eller på att man äter medicin som torkar ut slemhinnorna.

En av JAWPEERs användare har lyckats lösa problemet. Han har kommit på en metod som gör att han inte längre har svampinfektioner. Användaren som förklarar metoden så här:

Användarens metod för att få bort svamp i munnen

Efter frukost tuggar jag CHEW PEER large 20 min ungefär, och sedan rejäl tandborstning, samma procedur på kvällen med vanlig tandkräm. Eftersom salivavsöndringen ökar kraftigt när jag tuggar, så jag får spotta ut flera gånger. Saliven verkar bryta ner den gula hinnan. De beläggningar som förut satt som berg går nu att borsta bort.

Användaren berättar: Jag drabbades för att jag inhalerade kortisonpulver mot min astma. Det är inte alls roligt. Även med CHEW PEER large måste behandlingen mot svampen måste pågå i flera veckor. Jag har hållit på ett par månader, och jag kan rapportera att nu är den helt borta.

Började med Chew Peer Collection

Kunden började med att beställa CHEW PEER Collection. Samlingen innehåller två exemplar av varenda tuggsak i JAWPEERs sortiment. Tanken med Collection är att den ska hjälpa kunden att hitta sin favorit. Därefter har kunden gjort flera beställningar, men nu har han specialiserat sig. Han köper CHEW PEER LARGE medium och CHEW PEER hard. Vi har olika behov och tuggvanor. Eftersom denna kund har vassa tänder och starka käkar så tuggar han sönder dem ganska snabbt. Därför finns det ett förmånligt prenumerationserbjudande för de som vill abbonnera på tuggisar. Mejla oss så löser vi det.

Slutligen kan vi inte garantera att JAWPEER hjälper alla som har problem med svamp i munnen, men vi är glada att vi kan hjälpa så många. Stort tack alla kluriga användare som hittar lösningar på vanliga hälsoproblem!

Välkommen att skriva en kommentar!