Publicerad den Lämna en kommentar

Få bort svamp i munnen

Få bort svamp i munnen – Oral kandios eller torsk som det också kallas, är ett problem som många har. Både barn och äldre drabbas lätt av svampen Candida på tungan och slemhinnorna. När svampen leder till infektion blir det extra besvärligt. Grundproblemet är ofta att man är torr i munnen. Muntorrhet kan bero på vätskebrist, nedsatt immunförsvar eller medicinering.

En av JAWPEERs användare har lyckats lösa problemet. Han har kommit på en metod som gör att han inte längre har svampinfektioner. Användaren som förklarar metoden så här:

Användarens metod för att få bort svamp i munnen

Efter frukost tuggar jag 20 min ungefär, och sedan rejäl tandborstning, samma procedur på kvällen med vanlig tandkräm. Min salivavsöndring ökar kraftigt när jag tuggar. Jag får spotta ut flera gånger, och saliven verkar bryta ner den gula hinnan. Beläggningar som inte gick att borsta bort tidigare försvinner.

Jag drabbades tidigare av flera infektioner för att jag inhalerade kortisonpulver mot min astma. Det är inte alls roligt och behandlingen mot svampen måste pågå i flera veckor. Har väl hållit på ett par månader, och jag kan rapportera att nu är den helt borta. Man tackar!

Började med Chew Peer Collection

Kunden började med att beställa CHEW PEER Collection. Samlingen innehåller två exemplar av varenda tuggsak i JAWPEERs sortiment. Tanken med Collection är att den ska hjälpa kunden att hitta sin favorit. Därefter har kunden gjort flera beställningar, men nu har han specialiserat sig. Han köper CHEW PEER LARGE medium och CHEW PEER hard. Vi har olika behov och tuggvanor. Eftersom denna kund har vassa tänder och starka käkar så tuggar han sönder dem ganska snabbt. Planen är därför ta fram ett prenumerationserbjudande för användare som vill abbonnera på tuggisar.

Vi kan inte garantera att JAWPEER hjälper alla som har problem med svamp i munnen. Men vi är glada att vi för alla som vi kan hjälpa. Om det finns flera erfarenheter av att använda våra produkter får ni gärna dela med er till andra genom att kommentera nedan. Stort tack alla som hjälps åt att hitta lösningar på våra vanliga hälsoproblem!

Välkommen att skriva en kommentar!