Publicerad den Lämna en kommentar

Världens bästa tuggummi – är det…?

JAWPEER kanske är världens bästa tuggummi. Här är de olika modellerna

Världens bästa tuggummi – vilket är det? Beror på vem man frågar. En del tuggummiälskare bryr sig bara om smaken. De vill ha mycket smak som varar länge. Vi kan kalla dem godistuggare. Andra bryr sig mer om tuggummits konsistens och hälsoeffekter. Det är de seriösa tuggarna. Seriösa tuggare kan i sin tur delas in i tre mindre grupper. Först har vi de som tuggar för ansiktets och skönhetens skull. För det andra de som tuggar för munnens och tändernas skull. Och slutligen har vi de som tuggar därför att det är bra för hjärnan och minnet. De kan vara intresserade av mindfulness, att lugna nerverna eller öka koncentrationen inför en svår uppgift. Eller så vill de förebygga glömska och demens.

Seriösa tuggare får mer för pengarna

JAWPEER har som mål att göra världens bästa tuggummi. Vi satsar på de seriösa tuggarna. De är medvetna om sin kropp och bryr sig om miljön. Därför har vi gjort våra tuggummin elastiska. De behåller samma form och konsistens. Du tvättar och återanvänder samma tuggummi många gånger. Om man räknar i pris per styck så är vi dyra. Men om man räknar hur mycket tuggning man får för pengarna så är vi billigare än konkurrenterna. De håller länge. Tuggmotståndet i ett enda elastiskt tuggummi motsvarar mer än 100 vanliga plastiska. Våra elastiska tuggummin har även bättre hållbarhet än de käktränare som finns på marknaden. Dessutom har vi mindre varianter som går bra att använda när man är ute. Käktränarna är groteska, att ha dem med sig vore som att gå runt med ett par hantlar i händerna.

Världens bästa tuggummi kan vara CHUMI

Vår senaste tuggummimodell heter CHUMI och är riktigt skön att tugga. Silikontuggummin är en nyhet, och nya saker måste vara bättre än de gamla för att slå. Därför har vi även satsat på säkerhet och miljö. Vi har testat materialet noga och ser till att det inte utsöndrar några skadliga partiklar. De innehåller heller inga konstgjorda sötningsmedel med Aspartam eller Sorbitrol, ämnen som är skadliga för magens bakterieflora. No taste, no waste. Designen är gjord för att man inte ska riskera att sätta i halsen. Till skillnad från andra tuggummin så klibbar de inte. Organisationen Håll Sverige Rent älskar JAWPEER. Fastkletade tuggummin är den näst vanligaste skräpsorten efter cigarettfimpar. Elastiska tuggummin är alltstå bättre för miljön, bättre för kroppen och har bättre och billigare tuggmotstånd. Vi gör världens första silikontuggummi. Om man är en seriös tuggare så kanske CHUMI också är världens bästa tuggummi.

Välkommen att skriva en kommentar!