Publicerad den Lämna en kommentar

JAWPEER passar aktiv livsstil

JAWPEER passar aktiv livsstil. Influencern Tanja Andelman älskar att träna, yoga, leka och tugga JAWPEER.

JAWPEER passar aktiv livsstil. För 36-åriga Tanja Andelman är JAWPEER en livsstilsprodukt. Tanjas liv kretsar kring hälsa, träning, kost, yoga och sociala medier. Hennes stora passion är att cykla mountainbike. Det ställer enorma krav på både kroppen och hjärnan. Då använder hon JAWPEER för att aktivera signalsubstanser som gör henne vaken och fokuserad. 

Tanja förändrade sitt liv

Tanja kan verka lika stark och självständig som Pippi Långstrump, men det har hon inte alltid varit. Som tonåring hade hon dåligt självförtroende. Hon rökte, missbrukade mat och vägde över 80 kilo. Hon kände sig annorlunda och blev deprimerad. Till sist kom hon till en punkt där hon bestämde sig för att förändra sitt liv. Tanja kontaktade en dietist, lade om kosten och började träna. Med nya hälsosamma vanor rasade kilona och självförtroendet kom tillbaka. Men hon insåg också att det fanns en anledning till att hon hade missbrukat mat.

Mountainbike + JAWPEER = kontroll

Tanja har diagnosen ADHD och är närmast beroende av kickar. Personer med hennes läggning blir lätt uttråkade och många använder droger. Tanja varken röker eller dricker. Hennes drog är att cykla mountainbike. JAWPEER passar aktiv livsstil. Med cykeln mellan benen och JAWPEER i munnen har Tanja kontroll över tillvaron. Samtidigt får hon den adrenalinkick som hon behöver för att känna att hon lever. Hon använder också JAWPEER vid andra tillfällen när hon behöver koncentrera sig. Gillar att de är miljövänliga och naturliga, att de inte har någon konstgjord smak. Perfekt att tugga på istället för att småäta.

JAWPEER passar extrem individualist

På Instagram framstår Tanja nästan som en superhjälte. Hon klär sig alltid snyggt och gillar att leka med bilden av sig själv. Det är inte alltid hon känner sig lika cool som på bilderna, men hon strävar efter att vara vacker, stark och harmonisk. Visst gillar hon att få beröm, men samtidigt är hon en extrem individualist. Om Tanja får ge ett personligt råd så är det att ta reda på vad som gör dig själv lycklig. Var så exakt som möjligt. Hitta dina egna mål så blir det lättare att skapa balans livet.

JAWPEER för att hålla balansen

Precis som andra kämpar Tanja med att hålla balansen på livets väg. Ibland går det upp och ibland ner. Hennes sprudlande energi och livsglädje kommer inifrån. När hon cyklar känner hon sig som ett barn igen. En kombinationen av rörelse, närvaro, fart, kamp och risker ger lyckokänslor. JAWPEER passar med hennes aktiva livsstil. Tuggandet ger kontroll och naturen runtomkring ger sinnesro. En dikt på Instagramkontot sammanfattar vad som motiverar och balanserar Tanjas tillvaro:

To find peace
To find silence
To find strength
To find meaning

To be in the moment
To have fun
To be careless and free
To reconnect with the kid in me

To look good
To feel great
To have fun
To be badass

handla JAWPEER

Välkommen att skriva en kommentar!