Publicerad den Lämna en kommentar

JAWPEER passar aktiv livsstil

JAWPEER passar aktiv livsstil. Influencern Tanja Andelman älskar att träna, yoga, leka och tugga JAWPEER.

JAWPEER passar aktiv livsstil. För 36-åriga Tanja Andelman är JAWPEER en perfekt produkt. Tanjas liv kretsar kring hälsa, träning, kost, yoga och sociala medier. Hennes stora passion är att cykla mountainbike. Det ställer enorma krav på både kroppen och hjärnan. Därför använder hon JAWPEER för att vara vaken och fokuserad när hon cyklar. 

Tanja förändrade sitt liv

Tanja kan verka lika stark och självständig som Pippi Långstrump, men det har hon inte alltid varit. Som tonåring hade hon dåligt självförtroende. Det ledde till att hon började röka, missbrukade mat och vägde till slut över 80 kilo. Hon kände sig annorlunda och blev deprimerad. Till sist kom hon till en punkt där hon bestämde sig för att förändra sitt liv. Tanja kontaktade en dietist, lade om kosten och började träna. Med nya hälsosamma vanor rasade kilona och självförtroendet kom tillbaka. Men hon insåg också att det fanns en anledning till att hon hade missbrukat mat.

Mountainbike + JAWPEER = kontroll

Tanja har diagnosen ADHD och är närmast beroende av kickar. Därför måste hon hela tiden aktivera sig själv. Personer med hennes läggning blir lätt uttråkade och många använder droger. Tanja varken röker eller dricker, men hon cyklar mountainbike istället för droger. JAWPEER passar hennes aktiva livsstil, för med cykeln mellan benen och silikontuggummi i munnen upplever Tanja kontroll över tillvaron. Samtidigt får hon den adrenalinkick som hon behöver för att känna att hon lever. Hon använder också JAWPEER vid andra tillfällen när hon behöver koncentrera sig. Tanja gillar att de är miljövänliga och naturliga, att de därför inte har någon konstig eller söt smak. Perfekt att tugga på istället för att småäta.

Extrem individualist med tuggbehov

På Instagram framstår Tanja nästan som en superhjälte. Hon klär sig alltid snyggt och gillar att leka med bilden av sig själv. Hon känner sig inte jämt lika cool som på bilderna, men hon strävar efter att vara vacker, stark och harmonisk. Visst gillar hon att få beröm, men samtidigt är hon en extrem individualist. Om Tanja får ge ett personligt råd så är det att ta reda på vad som gör dig själv lycklig och vara så fokuserad som möjligt. Hitta dina egna mål så blir det lättare att skapa balans livet.

JAWPEER för att hålla balansen

Precis som andra kämpar Tanja med att hålla balansen på livets väg. Det betyder att ibland går det upp och ibland ner. Hennes sprudlande energi och livsglädje kommer inifrån. När hon cyklar känner hon sig som ett barn igen. Antagligen är det en kombinationen av rörelse, närvaro, fart, kamp och risker ger lyckokänslor. JAWPEER passar hennes aktiva livsstil eftersom tuggandet ger kontroll och naturen runtomkring ger sinnesro. En dikt sammanfattar vad som motiverar och balanserar Tanjas tillvaro:

Peace in mind
Silence around
Strength inside
Meaning in life

Be in the moment
Having fun
Careless and free
reconnect with the kid in me

Good looking
Great feeling
To have fun
Be a badass

handla JAWPEER

Välkommen att skriva en kommentar!