Publicerad den Lämna en kommentar

Håll ditt nyårslöfte i år

Nyårslöftet blir lättare att hålla om du använder JAWPEER

Håll ditt nyårslöfte i år. Nyårslöften går ofta ut på att avsluta dåliga vanor. I boken ”Vanans makt” beskriver Charles Duhigg de tre steg som en vana består av:

1. ett behov.
Behovet är ofta en negativ känsla som t.ex stress, rastlöshet eller sötsug. Känslan utlöser…


2. en handling.
Handlingen är den dåliga vanan som vi vill avsluta. Men eftersom behovet finns kvar kan vi inte bara avstå från att handla. Handlingen leder nämligen vidare till det som vi önskar oss därför att handlingen…


3. skapar en belöning!
Belöningen är den positiva känslan som tillfredsställer behovet, eller minskar det tillfälligt.

Enligt Duhigg går vanan lättast att förändra om vi leder om behovet så det utlöser en annan handling. Många ovanor har ett samband med munnen. Sådana vanor kallas orala behov och ersätts bäst med någonting annat som stimulerar munnen på ett annat sätt. Vi kanske vill sluta småäta godis eller chips,  sluta snusa eller bita på naglarna. Det kräver att vi kan göra någonting annat med munnen istället, som att tugga JAWPEER.

Håll ditt nyårslöfte i år med JAWPEER

JAWPEER är elastiska tuggummin gjorda för att stimulera munnen. De finns i olika storlekar och hårdheter för att passa olika behov. JAWPEER har större tuggmotstånd än vanliga tuggummin och ger därför större belöning. De är miljövänliga och lätta att använda. De rengör munnen, tränar ansiktet samt stimulerar hjärnan.

Håll ditt nyårslöfte i år – använd JAWPEER.

skaffa JAWPEER

Välkommen att skriva en kommentar!